09 March 2009

4 veckor kvar idag!

Ja ni mina vanner. Har sitter man pa cafet annu en gang och bara har det bra. Jobbade 3 timmar idag, sa jag drar in pengar sa det racker till hyran i alla fall och det ar gott nog! Har fatt borja hjalpa till och gora sjalva kaffet nu, inte bara sta och se sot ut. Nej nu far man anga mjolk och rora ner socker och grejer ska ni veta. Kommer vara varsta baristan nar jag kommer hem.
Jennifer ar pa arbetsintervju idag, som cocktailwaitress pa ett hotell i city. Hall tummarna!

Var inne pa Aftonbladet for att kolla laget i Sverige(brukar gora det nar jag kanner att jag vill aka hem, da ar det bara att lasa om det snuskiga vadret sa stannar jag sa garna har). I alla fall, sa idag nar jag var inne sa sag jag den har artikeln(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4595565.ab) om ovader i Australien! Helt galet! Jag har varit pa Fraser Island med Harry och David och nu sags det vara den varsta stormen pa 30 ar dar. Laskigt.
Idag ar det exakt 4 veckor tills jag och Jennifer lamnar Sydney och Australien och sjujakla aventyr bakom oss. Mixed feelings om man sager sa, jag kan tanka mig att aka hem och Jennifer vill stanna. Klart hon vill, hade jag ocksa velat om jag hittat karlek.
Blue Mountains