08 February 2009

Varmt!

Okeeej, da sitter man vid datorn igen, men inte pa gamla vanliga internet cafet, nej nu sitter jag pa ett stalle i Kings Cross, 15 min ifran dit vi flyttat. Allt kanns jattebra med nya lagenheten, med balkong som vi at frukost pa igar och eget kok och badrum. A Girls Apartment ar det nu.
Letar jobb for fullt och har fatt ett som handlar om att salja sig in i foretag. Typ. Ska pa mote om det pa torsdag och fredag, sa jag hoppas att jag far det, har lite ont om cash. Men det ska nog ga bra!
Igar sa gick jag och froken J till en simbassang for att svalka oss lite, lag jattefint vid vattnet, vid en stor park. Skont att svalka sig i den har hettan, tydligen sa skulle det kunna vara sa att just Sydney var varmaste platsen pa jorden igar enligt nyheterna, men det kanns lite otippat. Men men, jag tror stenhart pa allt jag hor och ser! ;)
Nu ar det mindre an 2 manader kvar tills vi kommer hem igen, kanns lite knasigt att det bara ar 8 veckor tills vi landar pa svensk mark. Kanns bade bra och daligt. Men ska jag erkanna sa kommer det nog kannas mest bra i alla fall om ett tag. Langtar efter er dar hemma sa mycket! Spannande ocksa att jag ska borja pa en annan position pa jobbet nar jag kommer hem, efter den har resan sa klarar jag ju allt! Langtar efter det!
XOXO,
Puss och Kram!