11 November 2008

Sydney tour 2

Passar pa att skriva nu nar Jennifer gor sig lite fin i duschen. Behover verkligen en dusch jag med, for den har dagen har varit ganska jobbig. Pa ett bra satt, sjalvklart! Vi har gatt sa mycket sa jag knappt sjalv forstar det(bilder kommer senare). Vi har haft personlig guide aven idag i form av Clare. hon fick agera honsmamma till tre vilsna sjalar, jag, Jennifer och Jeff. Hon tog oss over Harbour Bridge, till Botaniska tradgarden och runt och overallt! Helt slut efter en fullspackad dag!

Ikvall ska vi skriva klart vara cv(resume) med hjalp av auntie Sandra. Har lite finslip kvar bara. Sen i morgon bar det av mot Bondi beach(det ar stranden som ar bakom bilden pa mig och Jennifer). Dar ska vi dela ut cv och bada och Jennifer ska kopa en ny telefon eftersom hennes ar crazy. Lar bli en underbar dag i morgon ocksa. 

Nu kanns det som jag bara babblar, och helt i onodan. Vi vill ju bara att ni ska se att vi lever och har det bra. For det har vi verkligen. Det ar helt otroligt har och vi ar jattesugna pa att skaffa jobb och eget stalle att bo pa! :)

Over and out, kiss and hug!