02 March 2009

Jellyfish och flytt

Wow! Halla i stugan! Nu ar det antligen min tur att skriva igen ;) Som Jennifer skrev sa har vi nu flyttat tillbaka till Bondi Junction, vara problem vi hade pa det andra stallet loste sig pa sa vis att vi flyttade. Hamnade pa Zarita som ar ett slags lagenhetshotell. Vi delar kok med andra men har toa och sant sjalva, det funkar riktigt bra. Har haft lite for bra flyt tills i fredags kvall. Eller jag fick reda pa det pa lordag morgon, men Jennifer fick sparken fran Goldfish! Vilket for oss bada verkar helknas nar deras arugment var att Jennifer inte skulle jobba mot samma mal eller lika mycket som andra. Nehe, men ge henne mer pass och se att hon gor alla andras skitjobb sa skulle ni aldrig lata henne ga! Sa det sa.
I aaaallla fall, sa gick jag upp kl 5 i morse(kl7 pa kvallen innan for er del;)) for att provjobba pa ett cafe! Som oppnade kl 7am och jag var tvungen att ta taget och hitta stallet. Verkade som ett helmysigt cafe men kanns som att han letade efter nagon som var lite mer experienced, men forhoppningsvis. Fick i alla fall 20 dollar och en kaffe sa jag gick plus minst 14 dollar(tagresan var dyr).
I gar lag jag och Jennifer pa stranden i nagra timmar, fick typ inte bada for att det var sa mycket strommar. Och en superlaskig sak hande! Jennifer blev biten/brand/stungen? av en jellyfish, och fick is av livraddarna att lagga pa. Forutom det sa var det en superharlig sondag! Spelade vart eget kortspel som vi kom pa pa lordagskvallen. Jag har varit sjuk och Jennifer fick precis sluta sitt jobb sa da har man ratt att sitta inne pa lordagskvallar;)
Nu ska jag fortsatta soka jobb och hoppas pa det basta, hall tummarna!