03 December 2008

IKEA FEST

Hej alla adventstomtar!
Har har vi det superbra i solen! Forutom att en liten stund pa bondi beach slutar kraftroda. Ajajaj. Och jo, vi smorjer in oss.
Men vilken helg vi har haft! Massor att gora hela tiden! Fredag var det fest, Lordag var det fest, Sondag fick vi lite hemlangtan och som tur var hade vi bestamt att aka till IKEA med auntie Sandra, Chris och Clare. Inforskaffade en varsin baddmadrass, tunnaste och billigaste som fanns, men vilken skillnad att sova utan att ha fjadrarna intryckta i ryggen.
Lordagsnatten sa drog vi ut med vara grabbar som vi bor med for att traffa nagra av tjejerna som vi ska jobba med. Svenska Karin och Amy och Christie fran USA.
Vi ska forsoka fixa internet hemma sa fort som mojligt sa vi kan anvanda skype, men for now sa far vi ga till internet cafe, men det funkar ocksa. Det kostar ungefar 15 kr timmen. Och ja juste, ni vill ha bilder pa stallet vi bor pa, och allt sant kommer nar vi har fixat med internet hemma, det lovar jag.
Vi har det valdigt bra har i Sydney och forhoppningsvis sa racker pengarna till lite mera resor i Australien.
Varan forsta kackerlacka upptackte jag forsta eller andra natten pa vart stalle vi bor pa nu. Och efter massa tjejskrik och da menar jag massor. + en hel del fonsterputs och rengoringsmedel sa dodade jag och Jennifer den javeln. Fy fan, det var inte kul! Ackelpackel!


Ballerina,Pepparkakor, Amy, Jennifer och Karin
Pepparkakshus o Knackebrod,



Jennifer, Christie, Amy och Connor Jennifer och Auntie Sandra
Keith, Sean, Mickis, Jennifer, roommates